BETER ISOLEREN MET HOOGRENDEMENTSGLAS

Enkel glas of verouderd dubbel glas kunnen wij vervangen door hoogrendementsglas om zo uw woning beter te isoleren en condensvorming tegen te gaan met behoud van daglicht en zonnewarmte in de leefruimte dankzij het gebruik van low-E coatings.

Hoogrendementsglas is een kostenbesparend alternatief voor nieuwe ramen, door het behoud van de bestaande ramen, dus zonder veel kap-en breekwerk.

Wij kunnen dit doen als uw schrijnwerk (hout, PVC of aluminium) nog in voldoende goede staat is en als de glaslatten breed genoeg zijn. Zoniet kunnen wij de glaslatten vernieuwen, versmallen of gebruik maken van renovatieprofielen.

Bovendien kan u bij deze werken gebruik maken van een verlaagd BTW-tarief van 6% indien uw woning ouder is dan 10 jaar.

Wij bieden u graag professioneel advies en informeren u over het type hoogrendementsbeglazing dat het best bij uw woning past. Zo kan het interessant zijn om deels te opteren voor veiligheidsglas of zonwerende beglazing (4-seizoensglas).

Ook voor nieuwe raampartijen kan u bij ons terecht, wij helpen u de juiste keuze te maken met de focus op meer natuurlijk comfort en energiebesparing.

Verschillende afwerkingen zijn mogelijk, zoals het mat zandstralen van de beglazing, het inwerken van kruisverdelingen en de recuperatie van bestaand glas in lood. Zo gaat het glas niet alleen beter isoleren, het wordt ook onderhoudsvriendelijker.

Voor details omtrent premies 2018 voor deze isolatiewerken kan u steeds bij ons terecht. Of surf naar www.energiesparen.be en www.eandis.be.